Zet jij vandaag de stap naar jouw baan van morgen?

Dat kan nu via het gratis Ontwikkeladvies, t.v.w. 700 euro!

Bij Saskia Coenraads Loopbaanadvies kun je via een tijdelijke subsidieregeling van het Rijk een gratis loopbaantraject volgen.

 

Helaas is de subsidiepot op dit moment leeg. De 55.000 trajecten die in december 2020 aangevraagd konden worden, waren in een dag vergeven. Wellicht dat de regeling in 2021 opnieuw geopend wordt. 

 

Het traject geeft jou zicht op de volgende stap in je carrière. Het is jouw eerste stap op weg naar jouw baan van morgen! De regeling maakt deel uit van het programma 'NL leert door'. Naast het ontwikkeladvies kun je ook via dit programma ook gratis (bij)scholing aanvragen.

Wat houdt het in?

Onderdeel van het traject is een online arbeidsmarktscan. Daarmee krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholing die aansluit op jouw ervaring en wensen. Verder gaan we in twee of drie coachingsgesprekken samen stappen zetten om jouw carrièredromen in beeld te brengen. In 4 uur kunnen we geen compleet loopbaantraject verzorgen maar we helpen je zeker op weg!

Voor wie is het ontwikkeladvies bedoeld?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling: van werkzoekenden tot werkenden en zelfstandig ondernemers.

 

Wees er snel bij!

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Meld je dan snel bij mij aan. Ook handig: voor de subsidieaanvraag hoef je zelf niets te doen. Behalve jouw inzet, kost het je dus niets: geen geld en geen administratie. 

Neem contact met me op om onze gesprekken in te plannen. Samen werken we aan jouw ontwikkelplan op maat!

IMG_1260.jpg

Ga jij de uitdaging aan?