Het verhaal van Saskia...

Als ervaren loopbaanprofessional begeleid ik jou naar nieuw, passend en duurzaam werk. Samen gaan we op zoek naar werk dat bij je past. Ik heb een brede kennis van de arbeidsmarkt in het noorden van Nederland. Ik bied je ondersteuning om opnieuw plezier en uitdaging uit je werk halen. Dat kan bijvoorbeeld zijn na een periode van ziekte, bij een reorganisatie of wanneer je minder voldoening uit je werk haalt omdat je werkzaamheden zijn veranderd.

Inmiddels heb ik ruim 18 jaar ervaring op het gebied van loopbaanvraagstukken. In eerste instantie als jobcoach in de re-integratie en later als loopbaan- en mobiliteitscoach. Regelmatig scherp ik mijn kennis aan door het volgen van masterclasses, trainingen en cursussen. Begin 2021 heb ik de opleiding tot Bezielend Coach en Bezielend Loopbaancoach bij Adriaan Hoogendijk succesvol afgerond. 

 

Mijn eigen worstelingen en uitdagingen in het leven hebben me geleerd flexibel in mijn eigen loopbaan te staan en om mijn eigen acties te plannen en uit te voeren. Ik vind het prachtig om mensen te helpen om zelf (weer) verantwoordelijkheid te nemen voor hun loopbaan. Met veel plezier begeleid ik ook jou in een loopbaantraject! 

Meer weten of contact maken? Kijk ook op mijn LinkedIn-pagina.

Foto van Saskia Coenraads
Mijn recente werkervaringen en opdrachtgevers zijn: